Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
 
 
TE FUNDIT
Banka NBG Albania, në mbështetje të Down Syndrome Albania..
BANKA NBG ALBANIA MBËSHTET ARTIN..
BANKA NBG ALBANIA MBËSHTET SHKOLLIMIN..
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 123.10 127.10
EUR 134.30 138.30
AUD 93.20 98.20
GBP 150.70 155.70
 
 
KREDI BIZNESI PA GARANCI
Ne te gjitha deget tona ju pret nje ekspert qe ofron keshillim per biznesin tuaj dhe sherbim te personalizuar!
More
 
KREDI KONSUMATORE PA GARANCI HIPOTEKORE
Plotesoni deshirat tuaja ne 24 ore! Oferta e re nga Banka NBG Albania ju mundeson te merrni kredi konsumatore per cdo qellim me interes fiks per tre vitet e
More
 
KREDI PER SHTEPI
Zgjidhni tani shtëpinë tuaj dhe krijoni vete kredine qe ju pershtatet! Oferta më e re nga ekspertët e kredisë për shtëpi!
More
   
INTERESOHEM PER
Kredi Konsumatore
Kartë Debiti
Depozitë
Kredi për Shtëpi
Karte Krediti
MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
Spotet TV të NBG Bank
Shiko spotet televizive të fushatave të fundit nga NBG Bank.
Shiko spotin TV!
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls