Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Normat e Interesave
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.30 109.30
EUR 124.40 128.40
AUD 75.20 81.20
GBP 138.80 144.80
 
  Normat e Interesit për Kreditë   Indekset si publikuar në faqen zyrtare të Reuter më 30 Shtator, 2016: Libor 12 muaj:  + 1.55% Euribor 12 muaj: - 0.06% Indeksi si publikuar në faqen zyrtare të Bankës së Shqipërisë më 30 Shtator, 2016: Norma e mesatares së ponderuar të Bonove të Thesarit 12-mujore (apo një-vjeçare): + 1.62%   * Indekset orientuese për kreditë e disbursuara nga data 19 Prill, 2011 e në vazhdim, do të ndry...
  NJOFTIM NR.1 I nderuar Klient! Me ane të këtij njoftimi dëshirojmë t’ju informojmë se nga data 01 Janar 2015 , Banka NBG Albania do të aplikojë kushte të rishikuara pune për Klientët Individë dhe Biznese për : Llogaritë rrjedhëse LLogaritë e pagave Llogaritë e asistencave sociale Llogaritë e kursimit Paradhënie Bankare Kartat e Kreditit Transfertat e parave Kreditë për Klientët Individë Kreditë për Bizneset e Vogla   ...
 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES