Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Pushimet Zyrtare
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.30 109.30
EUR 124.40 128.40
AUD 75.20 81.20
GBP 138.80 144.80
 
Kalendari i Festave Zyrtare për Vitin 2018

BANKA E SHQIPËRISË

DEPARTAMENTI I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË,

INTEGRIMIT EVROPIAN DHE KOMUNIKIMIT

---------------------------------------------------

Kalendari i Festave Zyrtare për Vitin 2018

Bankat janë të mbyllura ditët e Shtuna, të Diela si dhe në ditët e festave zyrtare në vijim:

01 dhe 02

Janar

Festat e Vitit të Ri    

 

      

 

14

Mars

Dita e Verës

 

      

 

22

Mars

Dita e Nevruzit

 

      

 

01

Prill (+)

Dita e Pashkëve Katolike

 

 

 

08

Prill (+)

Dita e Pashkëve Ortodokse

 

      

 

01

Maj

Dita Ndërkombëtare e Punonjësve

 

      

 

14

Qershor (++)

Dita e Bajramit të Madh

 

      

 

22

Gusht (++)

Dita e Kurban Bajramit

 

      

 

19

Tetor

Dita e Lumturimit të Shën Terezës

 

      

 

28

Nëntor

Dita e Flamurit dhe Pavarësisë

 

 

 

29

Nëntor

Dita e Çlirimit

 

           

 

08

Dhjetor

Dita Kombëtare e Rinisë

 

 

 

25

Dhjetor

Dita e Krishtlindjes

Shënime: (+) Në rast kur festat zyrtare bien në ditët e pushimit javor (e Shtunë ose e Diel), dita e Hënë do të jetë ditë pushimi.

(++) Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni nëpërmjet nje njoftimi të dytë.

 

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES