Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Lista e Çmimeve
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.30 109.30
EUR 124.40 128.40
AUD 75.20 81.20
GBP 138.80 144.80
 
Kushtet e punes

NJOFTIM  

NDRYSHIM NE KUSHTET E PUNES

Te nderuar kliente te Banka NBG Albania Sh.A

Banka NBG Albania Sh.A dhe aksioneri i saj BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE (ABI Bank), kane kenaqesine t’ju njoftojne se ne kuader te bashkimit me perthithje te Banka NBG Albania Sh.A  nga BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE (ABI Bank), duke filluar nga data 1 Tetor 2018 do te unifikohen edhe karakteristikat e produkteve dhe sherbimeve. 

Ne kete kuader ju njoftojme se Baza Vjetore e përllogaritjes së interesit dhe penalitetit të aplikuar mbi shumat e investuara në depozitë ose të aplikuar mbi llogaritë bankare do të jetë “numer i diteve/ 365”.

Per çdo pyetje dhe sqarim drejtohuni ne deget tona, te cilat qe nga data 1 Tetor 2018 do te kene te gjitha logon ABI Bank.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Kushtet_e_Punes_Biznes_1_Tetor_2018_Shqip_.pdf

Kushtet_e_Punes_Individe__1_Tetor_2018.pdf

Informacion_per_Normen_Baze_te_Kreditimit_BLR_Tetor_2017.pdf

Lista_e_Cmimeve_per_Biznesin_e_Vogel_Banka_NBG_Albania_Sh.A._Tetor_02_2017.pdf

Lista_e_Produkteve_te_Kredise_per_Individe__Banka_NBG_Albania_Sh.A_Tetor_02_2017.pdf

Lista_e_Cmimeve_"Korporatat"_date_18_06_2015.pdf

Banka_NBG_Albania_Sh.A._Buletini_i_Cmimeve_Biznesi_i_Vogel_Prill_2017.pdf 

Banka_NBG_Albania_Sh.A._Buletini_i_Cmimeve_Individe_Prill_2017.pdf

Norma_Efektive_e_Interesit_te_Kredive_per_Bizneset_e_Vogla__Korrik_2017.pdf

Norma_Efektive_e_Interesit_te_Kredive_per_Individe___Korrik_2017.pdf

 

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES