Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Transfertat dhe Pagesat
Transfertat
Pagesat
Ceqet
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.30 109.30
EUR 124.40 128.40
AUD 75.20 81.20
GBP 138.80 144.80
 
Transfertat bankare jane zgjedhja me e mire per transferimin e parave brenda apo jashte vendit si ne llogarite tuaja dhe te personave te tjere. Per te patur kodin IBAN te llogarise suaj duhet te drejtoheni prane deges me te afert te bankes. Transfertat e Parave brenda Bankes Transfertat Kombetare Transfertat Nderkombetare  Family Fast NJOFTIM NDRYSHIM NE KUSHTET E PUNES   I nderuar Klient! Me ane të këtij njoftimi dëshirojmë t’ju informojmë se nga data 01 Korrik 2014 , Banka NBG Albania do të aplik...
Nese ju nevojitet te transferoni para te nje person apo kompani ne monedhe te huaj apo vendase, dhe ky i fundit mban nje llogari ne NBG Bank, ju do te keni mundesi te perfitoni: Transferta midis llogarive tuaja Transferta ne favor te te treteve qe mbajne llogari rrjedhese prane Banka NBG Albania sh.a Parate tranfertohen brenda te njejtes dite pune Perjashtim bejne rastet kur ne llogarine perfituese aplikohet interes kreditor, ne kete rast do te aplikohet nje dite pune date valute. ...
Transfertat kombetare te parave ne nisje Transfertat kombetare te parave ne mberritje   ...
Transfertat  e parave ne nisje Si mund te nisim para nepermjet Banka NBG Albania Sh.A. per jashte Shqiperise?   Adresohuni ne nje nga deget tona duke paraqitur informacionin e meposhtem: Emrin, Mbiemrin dhe pasaporten tuaj Emrin dhe adresen e plote te perfituesit Emrin dhe kodin e SWIFT-it te bankes se perfituesit Numrin e llogarise se perfituesit ne banken e tij Kodin IBAN (nese aplikohet) Qellimin e pageses Karakteristikat kryesore: Ne Banken NBG Albania SH.A mund te kryeni:  Transferta ne  ALL (Leke), EUR (Euro), USD (Dollar A...
 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES