Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Informacion i Përgjithshëm
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.70 110.70
EUR 123.40 128.40
AUD 77.30 83.30
GBP 140.30 146.30
 
Profili i Bankes NBG ne Shqiperi

NBG e filloi aktivitetin në Shqipëri në shtator 1996 si një degë në Tiranë e Bankës Kombëtare të Greqisë S.A, banka e parë dhe më e madhe në Greqi me një histori 176 vjeçare. Tashmë, në vijim të transformimit në Maj 2012, NBG Albania SHA zvillon aktivitetin e saj si një bankë e pavarur, e vetë financuar, anëtare e grupit NBG.

Banka NBG Albania është një nga bankat kryesore në vend, iniciatore i rëndësishëm në dhënien e kredive për shtëpi dhe ato konsumatore, duke zotëruar një pjesë të konsiderueshme të tregut të këtyre produkteve. Banka ofron gamën e plotë të produkteve dhe shërbimeve për klientët e të gjithë segmenteve: korporata, biznese të mesme e të vogla dhe individë.

Ajo ka zgjeruar rrjetin e saj me 26 degë në të gjithë vendin, 11 prej të cilave gjenden në Tiranë, dhe 15 në çdo qytet të Shqipërisë. Banka NBG Albania ka një rrjet ATM-sh në të gjithë vendin duke u mundësuar klientëve të kenë akses mbi likuiditetin e tyre kudo ku shkojnë, pa pasur nevojë për të shkuar në bankë.

Aktivitetet bankare drejtohen nga një staf i përkushtuar dhe i dedikuar i përbërë nga 305 punonjës të mirëtrajnuar, profesionistë dhe me eksperiencë në një nivel teknik dhe menaxherial të mbështetur nga sisteme të avancuara të teknologjisë së informacionit. Banka NBG Albania, është një bankë që vetë financohet, me një likuiditet të lartë dhe bazë të fortë kapitali.

Misioni i Banka NBG Albania në Shqipëri është të zhvillohet si një institucion financiar lider në vend duke u siguruar konsumatorëve një shërbim të dedikuar e të qëndrueshëm, që krijon vlera duke operuar me angazhim, qëndrueshmëri, vazhdimësi, dhe transparencë në përfitim të konsumatorit, aksionerëve, punonjësve dhe në frymën e përgjegjësisë ndaj komunitetit në përgjithësi.

Në NBG:

  • Sigurojmë shërbime të personalizuara të një cilësie të larte dhe zgjidhje financiare inovative për konsumatorët
  • Kujdesemi dhe vlerësojmë punonjësit ndërkohë që nxisim punën në grup dhe diversitetin
  • Punojmë të rrisim pavarësinë tonë dhe të mbajmë nivele të larta të performancës
  • Punojmë të bëjmë diferencën në komunitetet tona dhe të shpalosim integritet dhe shërbim të shkëlqyer
 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES