Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Grupi NBG
Njoftim per Shtyp
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.70 110.70
EUR 123.40 128.40
AUD 77.30 83.30
GBP 140.30 146.30
 
Profili i Grupit

Banka NBG Albania është krenare që është pjesë e grupit NBG, lider i grupit financiar më të madh në Greqi, I pranishëm në Europën jug-lindore dhe Mesdheun lindor.

Banka Kombëtare e Greqisë u themelua në vitin 1841, si banka e parë në Greqinë moderne dhe gjatë historikut 170 vjecar ka dhënë një kontribut vendimtar në jetën financiare të shtetit mëmë.

 

Grupi NBG ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që përputhen me nevojat gjithnjë në ndryshim të bizneseve dhe individëve si: depozita, investime në biznes, financim, sigurim, leasing, etj.

Vizioni i grupit NBG është të ruajë pozicionin e tij drejtues në Greqi dhe prezencën dinamike në Europën juglindore e Mesdheun lindor, duke operuar me angazhim, qëndrueshmëri e transparencë në përfitim të klientit, punonjësit, aksionerit dhe me përgjegjshmëri ndaj shoqërisë.

Çmime dhe nderime:

  • “Banka më e vlerësuar për ekselencë”, për shërbimet që u ofron klientëve grekë (vendi 1) dhe klientëve institucionalë të huaj në tregun grek (vendi 2) - çmim i dhënë nga studimi i shërbimeve ndërkombëtare \“ Agent Banks in Major Markets Survey” i bërë nga revista Global Custodian
  • “Banka më e mirë për 2012” - çmim i marrë për të pestin vit rradhazi / Greqi
  • Çmimi i dytë në kategoritë “Kompania më e mirë e listuar në këmbimin valutor të Athinës” dhe “Kompania më e mirë në fushën e qeverisjes së korporatës” / Greqi
  • 2 çmime të ndryshme në “E- evolutions 2013”/ Greqi
  • “Kombinimi i kanaleve fizike dhe dixhitale”, për dyqanin i-bank të NBG, i dhënë nga Qëndra e Kërkimeve të Biznesit e Universitetit të Ekonomisë dhe Biznesit të Athinës dhe Boussias Communications/ Greece
  • Çmimi “Përgjegjësia sociale e korporatës” për fushatën “Show them” i dhënë nga Ministria e Zhvillimit, Konkurencës, Infrastrukturës, Transportit dhe Rjeteve/ Greqi
 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES