Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Bankingu i Korporatave
Manaxhimi i Parave
Sherbime Thesari
Financa Tregtare
Financimi
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.70 110.70
EUR 123.40 128.40
AUD 77.30 83.30
GBP 140.30 146.30
 

Misioni i Divizionit te Korporatave eshte krijimi dhe zhvillimi i nje marredhenie afatgjate me klientet vendas shifra vjetore e afarazmit te te cileve tejkalon nivelin e 2 milion Eurove, me klientet nderkombetare qe operojne ne Shqiperi, institucionet publike dhe financiare.

Divizioni yne ju ofron zgjidhje optimale te pershtatura sipas nevojave specifike te biznesit tuaj nepermjet nje rangu te gjere produktesh dhe sherbimesh te specializuara.

FINANCIMI:             

TE GJITHA LLOJET E AKTIVITETEVE TE LICENSUARA (Tregti, Prodhim dhe Sherbim)  te cilet kane nje ndikim pozitiv ne mjedis.

Ju mund te mbeshteteni ne angazhimin dhe ekspertizen tone profesionale per realizimin e suksesshem te objektiva tuaja

Ju lutem kontaktoni stafin tone ne Drejtorine e Pergjithshme per cdo kerkese bankare lidhur me nevojat dhe objektivat e Biznesit Tuaj.

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES