Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Bankingu i Ndërmarrjeve Tregtare
Financim Afatshkurtër
Financim Afatmesëm dhe Afatgjatë
Financim Tregtar
Garanci
Shërbimet e Menaxhimit të Parasë dhe Investimeve
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.70 110.70
EUR 123.40 128.40
AUD 77.30 83.30
GBP 140.30 146.30
 

Banka NBG Albania është në shërbim të të gjithë bizneseve vendase me qarkullim vjetor që varion nga 200,000 në 2 milion Euro , me ane te personelit te Bankingut të Ndërmarrjeve Tregtare të lokalizuar në Drejtorinë Qëndrore të Bankës në Tiranë.

Misioni ynë është shërbimi i klientëve tregtarë nëpërmjet zgjidhjeve financiare të përshtatura sipas nevojave të tyre specifike, duke marrë parasysh karakteristikat e bizneseve të tyre, ciklin e produktit dhe projektet e investimit.

FINANCIMI:              

TE GJITHA LLOJET E AKTIVITETEVE TE LICENSUARA (Tregti, Prodhim dhe Sherbim)  te cilet kane nje ndikim pozitiv ne mjedis.

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES