Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Ndryshim ne Kushtet e Punes
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.70 110.70
EUR 123.40 128.40
AUD 77.30 83.30
GBP 140.30 146.30
 
Ndryshim ne Kushtet e Punes

NJOFTIM

NDRYSHIM NE KUSHTET E PUNES

 

 

I nderuar Klient!

 

Me ane të këtij njoftimi dëshirojmë t’ju informojmë se nga data 18 Korrik 2015, Banka NBG Albania do të aplikojë kushte të rishikuara pune për Klientët Individë dhe Biznese për :

  • Llogaritë rrjedhëse
  • LLogaritë e pagave
  • Llogaritë e asistencave sociale
  • Llogaritë e kursimit
  • Paradhënie Bankare
  • Kartat e Kreditit
  • Transfertat e parave
  • Kreditë për Klientët Individë
  • Kreditë për Bizneset e Vogla

 

Për një informacion të detajuar lidhur me ndryshimet në Kushtet e Punës, mund të klikoni në www.nbgbank.al ose të vizitoni degët tona duke ju referuar listës përkatëse të Kushteve të Punës, publikuar në datë 18 Korrik 2015.

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES